Loading...
Vraag & antwoord 2018-03-02T13:36:29+00:00

Ja, zeker en vast! We houden van gezinnen en willen jonge ouders graag tegemoet komen. Indien er voldoende vraag is voorzien we opvang voor kinderen tussen vier en zeven jaar oud. We hebben professionele mensen klaarstaan die jouw kleintje in de watten zullen leggen. Voor ieder kind betaal je een bijdrage van €10. Eén maand voor Dé Conferentie ontvang je hier een definitieve bevestiging van.

Heb je nog een babytje? Je mag het programma gerust volgen met je kleintje in de arm of koets.

Je mist natuurlijk de totaalbeleving en sowieso een fantastisch deel van het programma. Maar als het echt niet anders kan ben je ook van harte welkom om een deel van het programma te volgen. Je betaalt wel steeds de volledige toegangsprijs en kan dus gewoon een all-in dagticket kopen via de website.

Toegangsbandjes kunnen de hele dag afgehaald worden aan de balie in Onder ‘t Gewelf.

Als PJV & Breeze hebben we een ontzettend groot verlangen om jonge mensen hun plek in Gods verhaal te zien vinden. Daarom hebben we zoveel passie om een dag als Dé Conferentie te organiseren. Enerzijds willen we er alles aan doen om tickets betaalbaar te houden, anderzijds zijn de kosten hoog.

Als jij ons verlangen deelt en gelooft in een dag als Dé Conferentie, willen we je vragen te overwegen om dit werk te zegenen met een gift. Giften kunnen overgemaakt worden op onderstaand rekeningnummer:

Pinkster Jongeren Vlaanderen
BIC: GEBABEBB
IBAN: BE74 0013 3950 2807″
Mededeling: Gift Dé Conferentie

Nog een extra reden nodig? Giften vanaf €40 zijn aftrekbaar van je belastingen!

Parkeren kan op de parking van Colruyt. Deze ligt recht tegenover Onder ‘t Gewelf. De poort blijft open tot na het avondprogramma.

Als je via de website een ticket boekt, ontvang je onmiddellijk een bevestigingsmail met rekeningnummer in je mailbox. Voor onze administratie vragen we om binnen 5 werkdagen te betalen. Tickets dienen voor aanvang van Dé Conferentie betaald te worden.

BETALINGSGEGEVENS
Pinkster Jongeren Vlaanderen
BIC: GEBABEBB
IBAN: BE74 0013 3950 2807″
Mededeling: Naam + Voornaam – Dé Conferentie 2018

Prijs: €30
Tickets voor Dé MiniConferentie (4-7 jarigen) kosten €10.

Als we zeggen all-in, dan bedoelen we ook all-in:
Een geweldig programma, drie jetons voor een groot glas frisdrank, onbeperkt koffie, water & thee, en snacks doorheen de dag.
All-in dus.

We staan altijd klaar om op je vragen te antwoorden!
Stuur ons even een mailtje via michael.troost@pjv.be